Betonski blok

betonski-blokovi

Betonski blok

Beton se u građevini koristi još od davnina. Jedan je od najkorisnijih i najpraktičnijih građevniskih materijala. Vremenom su od njega počele da se prozivode i gotove forme za gradnju, koje zbog svoje strukture ubrzavaju proces zidanja. Svima su nam poznate ove forme, u pitanju su naravno – betonski blokovi. Postoji više vrsta betonskih blokova, i svi oni se razlikuju prema dimenizijama i namenama. Pa tako imamo običan betonski blok koji služi za zidanje podruma, potpornih zidova i slično; zatim imamo unutrašnji pregradni betonski blok koji se najčešće koristi za izradnju unutrašnjih pregradnih i pomoćnih zidova; te imamo i termoizolacioni blok koji je pogodan kada zidamo nešto što želimo da ima dobru izolaciju. Otkada su se pojavili betonski blokovi su odmah osvojili građevinsko tržište, zato što su veoma praktični. Sa njima se veoma lako i brzo zida; slažu se jedni na druge, a zahvaljujući posebno urađenim žljebovima koji tako naležu i jednostavno se sklapaju, mehanički su potupno stabilni. Zbog svojih dimenizija koje mogu biti i pozamašne, zidanje ide neuporedivo većom brzinom nego kada se zida sa tradicionalnim ciglama. Osim toga većina betonskih blokova ima veliki prazan prostor koji je dovoljan za razvod elektro, grejnih, vodovodnih i drugih instalacija. Sve u svemu betonsk blokovi imaju mnogo prednosti, a mana…skoro i da ne nemaju. U pitanju je veoma izdržiljiv i otporan građevinski materijal koji osim kvaliteta doprinosi i da posao zidanja bude neuporedivo brži i lakši.

Betonski blok koji možete poručiti kod nas i koji ćemo Vam mi dopremiti po neverovatno povoljnim cenama, vrhunskog je kvaliteta – jak je i kompaktan, i poseduje veoma dobre termoizolacione sposobnosti. Dakle, u pitanju betonski blok koji je idealan za zidanje tamo gde Vam je potrebna izdržljivost, dobra izolacija i naravno dugotrajnost. Imamo ga u više različitih dimenzija, te se i njihova težina razlikuje – kreće se od 12 kilograma do 20 kilograma. Iako će zavisiti od veličine, neki prosek je da je za kvadrat zida potrebno 12,5 betonskih blokova. Izračunajte  – koliko će Vama biti potrebno za Vaš projekat?

            Ukoliko tragate za načinom brze, sigurne, povoljne ali i kvalitetne gradnje, onda su betonski blokovi idealno rešenje za Vas. Ne samo što ćete uštedeti dragoceno vreme, već će i celokupno zidanje biti daleko jednostavnije. Ukoliko posao obavljate sami to će Vam biti veoma korisno, ali čak i ako plaćate majstore, imajte u vidu da će im sa ovim materijalom trebati mnogo manje vremena da završe određeni posao. Dakle, betonski blokovi zaista imaju vrhunske prednosti u odnosu na razne druge građevinske materijale, a sada sa nama jednim pozivom možete organizovati i njihovu kupovinu i dostavu. Ukoliko ste već izračunali koliko je betonskih blokova za Vašu gradnju potrebno, pozovite nas i kažite na koju to lokaciju u Beogradu ili njegovoj bližoj okolini da organizujemo dostavu. Za veoma kratko vreme imaćete betonske blokove koji Vam nedostaju da počnete zidanje, i moćićete da krenete sa poslom. Brza dostava, kvalitetni betonski blokovi i povoljne cene – treba li Vam još nešto? Možda i to imamo, pozovite nas i vidite šta sve od građevinskog materijala nudimo…a, betonski blokovi su već spremni za Vas