Odvoz šuta i otpada

Šut slika                                                                Odvoz šuta i otpada

            Ukoliko ste ikada u životu bilo šta renovirali, gradili, rušili, sređivali onda znate i sami kako i prilikom najsitnijih radova nekako uvek bude dosta otpadnog materijala. Čak i kada su neka minimalna preuređenja, kada god se nešto kopa, ruši, ili zida ( a, tek ukoliko su sve tri radnje u pitanju), otpadnog materijala će biti. Ukoliko količina ovog materijala prevazilazi vaše mogućnosti transportovanja na deponiju, ili za to jednostavno nemate vremena, utoliko nas trebate što pre pozvati da Vas oslobodimo neželjenog materijala. Mi se bavimo ne samo transportom određenog građevinskog materijala, već i prevozom raznih drugih materija kao što je npr. ugalj, ali i odvoženjem šuta i drugih otpada, prema Vašim potrebama. Naše usluge se sve baziraju na transportu onih stvari koje su Vam potrebne ili koje su ostale kao višak prilikom nekih Vaših građevinskih radova. Prilikom bilo kakvih rušenja, količina šuta može biti mnogo veća nego što ste se nadali, i nezgodno je organizovati njen transport… međutim, sa nama svi građevinski poslovi postaju mnogo lakši. Ne samo da kod nas možete poručiti sav neophodni građevinski materijal, već takođe možete obezbediti i da preuzmemo sav otpadni materijal i šut. Naravno možete se odlučiti i za samo jednu od ove dve usluge – mi Vam uvek stojimo na raspolaganju.

Ukoliko je količina šuta, zemlje i drugog otpada velika možemo poslati ceo tim koji bi izvšio utovar; naravno ukoliko Vi već imate unajmljene radnike za to, mi možemo samo obaviti uslugu prevoza (bez utovara). Naravno, kao i svaka profesionlana agencija koja se bavi ovim poslom, i mi šut odnosimo direktno na deponiju – tamo gde mu je mesto. Ono što nas posebno izdvaja od ostalih agencija koje se bave transportom je što posedujemo različite vrste vozila, pa tako i one manje kamione koji su izuzetno pogodni za nepristupačne uske gradske ulice i sokake. Takođe naši zaposleni su pravi profesionalci pa tako problem neće predstavljati ni utovar iz nepristupačnih prostorija kao što su podrumi. Samo nam kažite u koje vreme da se pojavimo, i sav nepotrebni otpadni materijal, šut, zemlju i sve ostalo što Vam je potrebno da završi na deponiji, preuzećemo mi i za čas prevesti. Nemojte se pitati da li ćemo očistiti i Vaš podrum, preuzeti stare teške mašine koje su takođe za bacanje – jer mi prevozimo i sve vrste otpada. Naša firma se bavi profesionalnim transportom  te imamo iskustva u raznim vidovima transporta i sigurni smo da ćemo moći da izađemo u susret svakoj Vašoj želji.

Rušenje i zidanje više ne moraju predstavljati mučan posao; jer najgori deo ovog posla skoro uvek predstavlja šut, i drugi otpadni materijal kojeg uvek nekako ima mnogo više nego što očekujemo. Svi znamo da gradski kontenjeri nisu predviđeni za ovu vrstu otpada osim ako je u pitanju zaistu neznatna količina, što skoro nikada nije slučaj. Dakle, ukoliko ste se nameračili da nešto zidate, rušite, pojačavate i prepravljate najverovatnije će Vam od velike koristi biti i naša usluga prevoza šuta. U kratkom roku, po pristupačnim cenama oslobodite se otpadnog materijala kako bi prostor bio čist, a Vaše novo (građevinsko) delo moglo zaista da zablista.