Pesak u dzakovima

pesak-u-dzakovima                                                                 Pesak u džakovima
Jedan od najpotrebnijih građevinskih materijala svakako jeste pesak. Postoji više vrsta peska, a može se poručivati u raznim količinama. U zavisnosti od Vaših potreba i uslova u kojima gradite može Vam biti potreban fini sitni pesak u manjim količinama, ili možda šljunak u kamionima. Zbog ovakvih raznolikih potreba i porudžbina, mi nudimo široki spektar usluga kada je isporuka građevinskih materijala u pitanju; a jedna od najvažnijih usluga koje nudimo jeste upravo – isporuka peska u džakovima.
Za sve one koji žive u zgradama, ili u nepristupačnim krajevima grada gde je jednostavno nemoguće pronaći površinu za istovar velikih količina peska – pesak u džakovima je najbolja moguća opcija. Kada je reč o višespratnim zgradama sa liftom ili bez njega, i kada je potrebno pesak transportovati do viših spratova, ovakvo pakovanje je takođe najbolja moguća varijanta. Njegove prednosti nisu samo u tome što je veoma jednostavan za transport te se tako može isporučiti svuda, već je u pitanju i najbolja varijanta kada je reč o manjim i preciznim količinama peska. Možete poručiti tačno onoliko koliko Vam je potrebno. Pesak koji mi isporučujemo je najfinijeg kvaliteta, a džakovi u koje se pakuje su veoma otporni i praktični. Nakon što iskoristite pesak koji Vam je potreban za radove, te iste džakove možete iskoristiti za preostali šut, ili neki drugi otpad. Mi Vam takođe nudimo i uslugu – odvoženja šuta.
Kada kažemo usluga – transporta peska u džakovima pod time podrazumevamo kako dovoženje peska do željene lokacije, ali i dalje transportovanje pešaka (na sprat, u dvorište…) prema Vašim potrebama i zahtevima. Jedino što Vi trebate da uradite je da nas pozovete i da nam kažete sledeće:
– koji pesak Vam je potreban;
– koja količina peska Vam je potrebna;
– koja je Vaša adresa i da li je potreban dodatni transport pešice;
– da li želite još neku propratnu uslugu od mnogih koje u našoj firmi nudimo (odvoženje šuta i sl…);
Nakon što nam date ove podatke, u najkraćem mogućem roku mi ćemo Vam isporučiti materijal koji Vam je potreban. Ovu uslugu za sada obavljamo samo na teritoriji Beograda i njegove bliže okoline, ali se nadamo proširenju posla i samim tim novoj mogućnosti za pokrivanje i nekih drugih krajeva Srbije.
Kod nas možete poručiti nulu, jedinicu i šljunak; svi su pakovani u kvalitetne i multifunkcionalne džakove. Ukoliko niste upoznati sa ovim materijalima detaljno objasnićemo Vam ukratko u čemu je razlika, odnosno za šta se koji od njih koristi. Pesak zvani „nula“ je materijal koji zbog svojih dobrih karakteristika ima široki spektar primene – služi za zidanje, razne vrste „popravki“, malterisanje, ali i za razne dekoracije, uređenje dvorišta i slično (veoma dobro zadržava vlagu). Šljunak se služi za izradu betonskih površina, drenažu, razne vrste nasipanja i popunjavanja šupljina… Jedinica (separacija šljunka) je pogodna za zidanje, malterisanje, ali i za izradu ravnjajućih slojeva.
Cena ove usluge zavisi od svih uključenih faktora – količine i vrste materijala, kao i lokacije na kojoj se nalazite. U cilju nam je da imamo što više zadovoljnih klijenata te su naše cene maksimalno pristupačne, a usluga profesionalna